MTB weekendtur med vennerne

Vi arrangerer weekendture for dig og dine venner med fantastisk mountainbike, lækker mad og hyggelig overnatning

MTB i topklasse

Det er fredag eftermiddag. Jeg har lige fået fri fra arbejde og er ved at pakke bilerne sammen med en håndfuld af mine cykelvenner. Vi er på vej til Søhøjlandet og mtb-sporet ”Danmarks Tag”. Fredag aften. Bilerne triller ind på Danmarks største friluftscenter – ”Sletten”. Der er stadig lyst, så vi skynder os at få cyklerne af bilerne. Der er tid til en smagsprøve – Er ”Danmarks Tag” virkelig så godt og teknisk, som de siger?

Gourmetmad og overnatning på det lokale hotel

Efter turen trillede vi ned til det lokal "Hotel Lyngdal". Et super hyggeligt familiehotel med virkelig lækker mad og et sødt og imødekommende personale. Priserne var meget rimelige og kvaliteten helt i top!

Fantastisk MTB sammensat efter egne ønsker

Ud af fjerene. Morgenmaden på hotellets restaurant var supper lækker og lagde den helt rigtige solide bund. Efter morgenmaden er vi klar til en lang, hård og sjov dag i sadlen, hvor vi selv har sammensat det program, der passer lige netop til os! Vi hopper på cyklerne lige ved hotellet og efter 5 minutter rammer vi det første "bjerg" og de hemmelige singletracks området omkring Gl. Rye åbenbart er fyldt med. Efter en labyrint af stier er vi pludselig på Himmelbjerget og klar til endnu en tur på Danmarks Tag.