Om Himmelbjergets MTB

Himmelbjergets MTB drives af Klaus Frank Hockerup og Simon Hartwell Christensen. Firmaets hovedformål er at tilbyde teknikkurser, guidede ture og mini-enduro løb i skovene omkring Himmelbjerget.

Klaus og Simon har boet i Gl. Rye og kørt mountainbike i Søhøjlandet i snart 10 år – et kæmpe område med uanede muligheder for at finde gode spor.

Klaus Frank Hockerup

Klaus har cyklet mountainbike siden 2001. Primært i Danmark, men det er også blevet til en del ture i udlandet. Klaus er uddannet MTB instruktør og skolelærer. Han er ansat som lærer på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, hvor han har ansvaret for skolens Mtb-linje. Klaus er aktiv sporbygger og har sammen med Simon været lokomotiv på etableringen af "Danmarks Tag". Klaus arbejder også som konsulent ifm. etableringen af teknikspor og pumptracks.

Simon Hartwell Christensen

Simon er 38 år gammel. Han har kørt mtb i 15 år. Har gennemført en lang række forskellige MTB-instruktør- og teknikkurser og er underviser i DGI og Gl. Rye mountainbikeklub. Cyklen er en fast del ferierne og har været med i både Tyskland, Østrig, Frankrig og Canada. Når cyklen står stille, bygger han spor på "Danmarks Tag"