Klubtur i fantastiske omgivelser og fantastisk terræn

I år var vi vildt heldige – ikke mindre en 20 voksne og 20 børn var meldt til årets klubtur. Vi havde i år valgt at tage til Søhøjlandet for sammen med Himmelbjergets MTB at prøve Danmarks mest kupperede og tekniske mountainbikeområde – det fortrød vi ikke!

Ankomst til en arkitektonisk perle midt i skoven

Vi ankom til Danmarks største friluftscenter ”Sletten” og centrets hovedbygning ”Ny Sletten” – en fantastisk hyggelig og moderne mega-hytte med udsigt til Julsø. Det er stadig lyst, så vi skynder os at få cyklerne af bilerne. Ny Sletten ligger midt på sporet, så der er tid til en smagsprøve for nogle klubbens ryttere, imens andre hopper i swimmingpoolen med ungerne.

Mad fra den lokale italienske restaurant

I køleskabet står aftensmaden klar fra den lækre lokale italienske gourmetrestaurant ”Hotel Julsø”. Nu skal der hygges, tændes bål og drømmes om de spor, som vi skal ud at køre på i weekenden.

Fantastisk MTB 

Ud af dynerne og på bordet med morgenmaden. Igen er maden leveret af Hotel Julsø – havregryn, fantastisk lækkert hjemmebagt brød, kager og meget mere. Efter morgenmaden er vi klar til en lang, hård og sjov dag i sadlen, hvor vi selv har sammensat det program, der passer lige netop til os!

Græskælke, mountainboards mm. er med i prisen

Der er sørget for forskellige andre aktiviteter, som ungerne og de voksne, der ikke sidder i sadlen, kan underholde sig med – fx børne MTB-O, græskælke, mountainboards, GPS og bueskydning.

Udeliv med bål og snobrød

Hotel Julsø har leveret en kurv med lækre ingredienser til både frokost og aftensmad – det er både nemt og lækkert. Der er mange oplevelser fra sporet. Fortællingerne om dagens bedrifter bliver delt i den store opholdsstue foran pejsen, og mens vi jagter ungerne, der er gået på oplevelse i bakkerne i området eller sidder ved bålet og bager snobrød.